De beste thuisgaragecompressoren voor 2023

Ponden per vierkante inch (PSI)

Naast de CFM-output van de compressor, wilt u ook rekening houden met de PSI die de compressor zal leveren. Op elke compressor op de markt kunnen ze bijna allemaal een luchtdruk van 90 pond per vierkante inch leveren. Dit is meestal voldoende voor bijna elk gereedschap dat u kunt vinden. Als u echter van plan bent gereedschap te gebruiken dat veel druk vereist om goed te kunnen werken, moet u daar rekening mee houden en dat meenemen in uw keuze voor een compressor voor uw huisgarage.

Grootte van de tank van de compressor

Compressoren worden vaak geleverd met een vuilwatertank, en die kan variëren in grootte, van acht liter tot helemaal geen tank, tot wel 120 liter of meer. Een veel voorkomende misvatting is dat de compressortank ervoor zorgt dat de compressor grotere gereedschappen kan uitvoeren en ondersteunen. Het enige doel van de tank is echter om een ​​buffer te vormen tussen de toevoer van lucht door de compressor en de toevoer van die lucht naar uw apparatuur. In wezen is de belangrijkste reden dat u een tank heeft, om te voorkomen dat de compressor altijd moet draaien wanneer een gereedschap in werking is. Dus hoewel u ervoor moet zorgen dat uw compressor voldoende CFM-afgifte heeft, kan de tankgrootte een beetje vertraging opleveren voordat de compressor moet worden ingeschakeld om het gereedschap dat u gebruikt te ondersteunen. Als u voldoende CFM van de compressor heeft, wilt u over het algemeen een tank van ten minste 8 gallon, zodat de compressor niet altijd hoeft te draaien om uw apparatuur te voorzien. Als u gereedschap gaat gebruiken dat veel lucht nodig heeft, zoals zandstralers en verfspuitpistolen, wilt u over het algemeen een tank van 80 gallon of groter, zodat uw compressor de tank van lucht kan voorzien en een beetje lucht heeft. tijd voordat het weer moet beginnen.

Spanning en fasevermogen

Omdat we vanuit een thuiswinkel of garage werken, heb je meestal geen driefasige stroom. De meeste woonhuizen hebben enkelfasige stroom, zowel in 110 als 230 volt configuraties. U wilt echter controleren hoeveel versterkers u beschikbaar heeft in uw configuratiescherm voor uw huis om er zeker van te zijn dat u een compressor kunt ondersteunen, vooral als het een relatief grotere compressor is, zoals een 7,5 pk of grotere desogm. Veel van de CFM-compressoren met een hoog volume die we hieronder aanbevelen, hebben circuits van 20 ampère of meer nodig om de compressor van het vermogen te voorzien dat nodig is om het luchtvolume te genereren dat deze ondersteunt. Dus als u het niet zeker weet, laat dan een elektricien uw bedieningspaneel controleren voordat u uw compressor kiest, om er zeker van te zijn dat er voldoende elektrische voeding is voor de apparatuur.

Airbrush-emotions.be
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart